A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Monday, 30 May 2011

Praktikal ohhh praktikal....

Asslammualaikum....kepada yg singgah...

hari ni dah start dah aku nyer prktikl...perghhh bapak neves la beb time malam sebelom nak g praktikal tuh.....kecut perot dibuatnyeer....

tapi masok je offis pagi tadi tengok muke bos yg byak senyum dengan sume staff yag sporting....buat keje pon x stress..rase time keje tuh sekejap jer....

harap2 situation mcm nihh berkekalan lah sampai bulan sembilan.....

leh lah kuar ofis ngan hati yg tenang dan gumbira...

hari ni lepas je rehat...baru aku half day keje ...staff kat sini dah suh aku wat keje kat sini tapi berbayar gaji..sementare cuti sem nati....

rase mcm besh tapi..leceh sket lah ari2 nak kene pakai bju kemas2 tuck in..tambahan kemeja plak tuh....

tapi kalau nak pikir...ok gak

xpyah susah2 nak cari keje lagi pas abis praktikal natti..lagi pon offis ni dekat je ngn umah kau...

So ni jelah wat mase ni...ade time aku post lagi..hehehheeheheh

Assalammualaikum.........

0 comments:

Labels

  • (1)