A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Friday, 24 June 2011

Fuhhh Macam Macam lah

Ari ni bosan x wat keje sangat...so memang tetunggu2 lah time nak rehat kan....

tengok2 jam dah 12 suku...macam biase hari ni hari jumaat kluar rehat awal.....

tepat je kol 12 suku...ape lagi turun bawah lah  aku...maklum lah offis kat level 16 tggi tuh....

tgah sedap2 merempet laju nak balek ttbe je moto mati....dalm ati...aduh mlm tadi xisi minyak ni kompom

minyak abes ni..tgok je dalam tank..pergh memang kontang...hahahahhahah

Naseb baeklah mati depan post guard....datang lah abang guard ni yg baek hati bagi aku pinjam moto tok

beli minyak....tgok muke abg guard tu bleh tahan gak lah manis je.....hehehhehehe

minyak dah beli pe lagi..kembali merempet lah aku...heheheheh

syok2 merempet kat lagi 10 menet nak sampai umah....bleh plak ujan kan....

memang terbaek lah...kompom kuyop nyer...kalo ujan biase xpelah...ni ujan batu kot...pergh..

memang kebas lah jari jemari ku.....

sampai umah dah kol 1..naseb baek sempat g mandi pastu g solat Jumaat....

fuhhhhhhhhh memang Macam Macam ari ni.....naseb baek sok cuti....ade sket mood...

Mule lah plak kan nak nyanyi lagu bad day kan.....hahahhaahah
huhhhhh redha je lah..... kan........

3 comments:

Safiah Ibrahim said...

shian dia..












P/s: boleh pulak lupa isi minyak.. aiyo..

tade baju ujan kep..

Safiah Ibrahim said...

shian dia..












P/s: boleh pulak lupa isi minyak.. aiyo..

tade baju ujan kep..

Safiah Ibrahim said...

eh.. dah popup window la.. heee.. :)






kalo x da word verification tu lagi laju kak komen.. he

Labels

  • (1)