A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Tuesday, 28 June 2011

Xde Rezeki!!!

Huh..ML dah abes dah jumaat lepas..Kemenagan Sepah memang dapat dijangka...

Tapi sedih gak lah Peserta fav. aku Jambu just dapat tempat keemnpat je...malam tu semua finalis memang

best giller...rase macam  tengok show je...xmacam tgok Pertandingan pon..besh giller x rugi lah tgok ramai2

tgok kat stall je...xdapat tiket nak tgok live....

Tapi Jambu memang besh giller malam tu...."Sabon Di Bilek Mandi...sabon...sabon...sabon........"


Pada sape yg xtgok memang rugi lah..kos pelawak tempatan sekarang memang dah best2 gler beb

Sabon di Bilek Mandi..sabon Di Bilek mandi..sabon di bilek Mandi.....sabon....sabon....sabon..............

Walaupon Jambu Xmenang..tapi Jambu tetap jdi favourite aku....Jambu Terbaek............


Terbaek dan Ganas..Terbaek dan ganas....Terbaek........Jambu Terbaek.....

Korang Memang Jambu lah.......

MUKA LEGEND TAPI HATI KIUT

2 comments:

Safiah Ibrahim said...

he..
x kesah sape menang pon..

FareezVanFillers said...

eheheheh yelah
kak piah

dah xde dah woerd veri dah..hehehheh

Labels

  • (1)