A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Sunday, 31 July 2011

BEN ASHAARI : RAMADHAN #1 : SAHUR DI KALA BUDAK..

http://www.benashaari.com/2011/08/segmen-ramadhan-1-sahur-di-kala-budak.html
Kejadian berpuasa pade Umur 9 Thun..heheh lambat sket mule pose....
Time tu favorite food time buka kompom dan mesti nak makan Mee Kari...mesti nak gak...
Suke sangat mee kari kos...time tu budak2 hingusan lagi kan....bile mak buat mee kari je mesti ade banyak ayam, ngan tahu telor yang warne kuning tu tambah dgn telur rebus sebijik..pergh....bile sedut je..memang terbaek..tambahan lagi dengan kuah yang pekat dan pedas...aku dari kecik memang suke makan pedas.....heheheheh
so tu lah favorite juadah buke time kecik2...tapi skrang mak dah jarang buat mee kari..mak suke wat mee jawa je....boleh tahan lah tapi x sesedap mee kari mangkuk penuh..heheheheh
untuk sahur..aku jenis yg xkesah ape2 pon yg terhidang aku telan jer..yg penting makan sahur..tapi yang mesti dan xboleh tinggal aku mesti pekena susu panas..pergh...terbaek lah...

Mee Kari

5 comments:

SoLy SoLicious said...

waahh..mee kari..tp sy kurang skit suke mee kari..heee

Edy Ramanov said...

suke2 mee kari. tahan skit kang terliur pulak. hehehe. selamat berpuasa

Aku DaN SeSuAtU said...

sedap gak mee kari..penah wat sekali je

afeb pilah said...

layannnnn~~~~~

emmajean said...

owh mee kari, but Emma kurang sket ngan mee kari.. hehehe dah follow awak balik !! FOLLOWER 151 :p

Labels

  • (1)