A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Monday, 25 July 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Assalamualaikum...kepasda sape je yg datang melwat dan menyinggah dan yg ingin memollow...sila lah komen blog ni dgn ikhlas..heheheheh kompom saye akan komen balek....heheeheh

24 comments:

cik najihah said...

tenkiu datang singgah kat blog..
hihi nak dtg kritik jugak bole?
kalau bole bloglist buat scroll box baru nampak x meleret je. yg lain pun same jugak. Scroll box akan nmpak kn blog kite kemas..
yg lain sume da superb :)

jgn mara ye

FareezVanFillers said...

thanks alot...komen terbaek lah..thanks2

FareezVanFillers said...

tapi peant dah try scroll box..tapi xjd gak...maybe bile bnyak mase nt try kot...ade tips..heheheh

Edy Ramanov said...

bahasa dan ejaan kena jaga ya. tulisan kasi besar skit. senang nak baca. pemollowers, pelik pulak bunyinya. kalau boleh tukar dengan bahasa senang nak faham ok.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik Ida said...

dah ok.. tapi kaler bagi kalerful sikit mungkin lebih cun.. :)

jom ramai-ramai kritik blog aku

aimie amalina said...

aii!
dtg komen nih..heee..bes..ringan jek..kiki..abg ben soh komen yg ko2..tapi x de ape x ok... yg boleh di komen..heeee =)





http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

AnAk dEneSor said...

ade double header di situ..klo buang header yg lame ok =) then lagu 2

patot pasang lagu yg ade widget play pouse n stop..=)

http://anakdenesor.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

SPEK HITAM said...

dekat archive tu kan font die halus sangat and tak kontra, macam susah la nak cari entry yang lepas2 even wa pakai spek. hahaa. happy blogging :)

sYabiebieY haLym said...

awak...
saya kritik ye..teheee..
font awak kecik sangat la...
ce besar kit...heee...
salam kenal ye...
=)

http://lebazbee.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

TheMuks [SCC] said...

Hye SCC datang sini :)
Wow blog pink kite sukaa!!
Gud sbb entri bnyak info ;)
Cuba try design new header okay tak? selaraskan dgn colour blog?

*sekadar pendapat taw xmo touching2 yerr .. tenkiu ~

Laila Majid said...

kritik je kan tak bole puji kan?

kat sidebar tu sume panjang2 kan.letak je la sampai 5 je senarai.ok.p2 kan takya letak lagu la.tulisan better besar sikit ok.header kasi improve

mekasih kritik blog saya :)

Mish Apple said...

blog archive buat scroll ek . :)

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Meck said...

tak perlu lagu sebab orang akan buka tab byk2.. jadi bising..guna bahasa melayu yg betul dr segi ejaan. yg lain semua ok..

ninie_azriena said...

apa kata lagu tu buat yang ada button pause..nanti kalau blogger dtg, and diorang tgh dgr lagu sndiri, dorg boleh offkan :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Fad said...

hai!!!!!..hehehe..cf dtg ni.blog dah ok la..xpandai lgsg nak kritik kan?haha..xla..tulisan kecik sgt la..pastu nak wat scroll ke?cf baru buat..hehe..meh la dtg kalau nak blaja..ekekeek..follow sekali..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Mrs. Farhan said...

Besarkan tulisan. Buang lagu. Letak scrollbar pada yg panjang2 tu k. =D


Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

kemey said...

hai sy tumpang kritik^^
blog yg tenang,soft pink tp bole x besarkan tulisan ruangan komen,sy rabun jauh,sy suke bace komen org..tats all..i follow u=)

http://pencontengruang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Fad said...

hai..blh nak ajar..meh add ym sy dilamin03@yahoo.com.dan bg ym awk k kat blog sy

Fad said...

haa..kan cantek dan kemas..hehe...

farisya!!!! said...

hyee...nk dtg kritik ni...
ermm...entrie ok!!!
then lgu kdg2 ade readers yg xske dgr lgu..so bwt la yg bleh stopkn lgu 2..2 je la kot...

meh kritik kte blik...
http://farisya-ainan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html...sory kalo ade terksr bhase...

zieyzain said...

nice,..Like! ziey follow yah =)

Labels

  • (1)