A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Thursday, 28 July 2011

DARAH! DARAH! DARAH!

Semalam telah berlangsungnya kempen Marilah Menderma Darah...yang telah aku follow,  kempen yang bervenue kan UiTM kampus Puncak Alam....

Dalam pengamitan aku masih ramai lagi student yang masih tidak berniat untuk menderma...Nak cakap aku ni
aktif sangat pon xlah,  setakat ni baru je 2 kali aku derma darah....nak bandingkan dengan kakak2 yg kat sini
dah hampir berbelas2 kali dah..sapelah aku nak bangga kan...

Cuma aku nak ajak sesiape saje blogger ke friends di facebook ke untuk memenuhkan Tabung Darah kat Malaysia skrang ni...boleh dikatakan xsampai berpuluh2 pon yg lawati Pusat Darah Negara pada setiap hari...

perasaan perihatin terhadap yg memerlukan telah menjurus aku tok terlibat dalam kempen derma ini.
disamping menyihatkan badan..darah kita juga kan menjadi lebih bersih...

Kepada sesiape yg teringin menderma darah selepas terbace Entry ni..boleh lah lawat Pusat Darah Negara mahupun Hospital2 yg berhampiran.

MARILAh KITA MEMBANTU INSAN YANG MEMERLUKAN

Fareez van Fillers di waktu Boss sedang bussy mengemas File2 patient..heheheheheeehe




5 comments:

Ezad Skytech said...

jom3 derma darah...aq pon baru sekali je derma darah ni..(^^,)

aquatwins932 said...

saya x faham nape orang x suka derma darah.. x sakit mana pun kalu nak compare ngan kebaikan nya yang sangat banyak.. pada yang mampu tu, gi la derma darah.. saya pernah sekali je.. pastu, dah x layak sebab tekanan darah asyik rendah.. sedey tu :'(

Eza Boom Boom :) said...

eza memanada niat nak derma darah, p..darah untuk diri sendiri pun tak cukup..nak buat macam mana kan :(

Safiah Ibrahim said...

Eh. Bila masa ambik gambar ni.. bestnya derma darah.. bulan sepuluh boleh derma lagi..

Norhisham Nordin said...

nak buat pengakuan nih... aku tak pernah derma darah... huhu... satu hari nanti nk cuba laa..

Labels

  • (1)