A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Friday, 22 July 2011

Seronoknye Kerja (Huh...)


Di awal minggu yang dijanjikan dengan ketiadaan Boss di pejabat dimana boss pergi berkursus selama 3 hari..heheheheh hati berbisik hahha Boleh lah berblogging puas2 hahahhahaha. Selama tiga hari puas aku berbloging lagi2 bile part Segmen Abg Ben Ashaari tu memang besh ape lagi tak toleh kiri kanan..hahha aku kusyuk dengan berblogging..tapi yng wajib tetap x tinggal...

Semalam boss dah balek offis, muke boss aku tengok cam happy je..harap2 xde lah bnyak keje yg boss bagi hari tu..belah pagi boss still ade dengan hal die..ok gak lah..xganggu aku sangat..heheh jahat punye staff..heheheheh.

Sampai belah petang dengan ttbe je boss datng dengan faill yang agak menimbun untuk  direkodkan dan agak bnyak kertas kerja@surat yang nak kene wat ngn rush..huhuhuhu naseb baek aku staff yang effisyen..ceh ceh msuk bakul angkat sendiri btol kan..hahhaha yelah kalo nak harap orang angkat...sampai bile lah orang nak angkat kan..heheheh...xsamapi pkol 5 sume keje yg boss bagi bers aku siapkan...hah...lega rasenye....

Hahhhhh hari ni Jumaat Hari yg agak pendek kos hari ni Kol 12 suku dah boleh kuar offis dah..tapi ingat boleh kluar offis dengan senang hati..pagi2 lagi boss deah datg bilek bawak 5 buah file yg besar dan berisi..wa2 agak bnyak kot....pergh..memang besh pagi2 dah dpt task yg menimbun..hehehehe tapi xpe aku kan staff yg terbaek hehehe ceh ceh ceh..sbb tu boss suke bg bnyak keje kan..haha aku memotivated kan diri utuk wat keje..ttbe tgok jam dah kol 12 suku..hahahah pelagi sharp je kol 12 suku..rush dari Level 16 ke level 1..merempet balek rumah siap2 tok solat Jumaat..hahahhaha

Merempet memang besh..tapi pade yng x expert tu digalakkan jangan tiru aksi ini..hehehehheh. sekarang ni aku tgah berwehat sebentar bersama blog disamping menyiapkan task baru yg boss bagi pagi tadi..rase nye mgu depan baru siap kopt..hehehhehehe.

Ok lah stakat ni je aku nak cakap wat mase ni..hehehehheeh
Asalammualaikum...

Yang Poyo lagi Perasan-Fareezvanfillers

2 comments:

.diannorhayati. said...

haha. bos bg byk keje sbb xnk kasi berblogging. hihi :p

Safiah Ibrahim said...

wek.:p
pasan

Labels

  • (1)