A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Tuesday, 9 August 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2


assalamualaikum..mule2 mase wat blog ni..just saje je bosan2 saje nak mencoret2 kan bende2 dan kate2 yg termelayang kat kepala..so jadi lah blog fareezvanfillers..tapi sejak tahun 2011 ni..agak jadi seronok berblog lagi2 bile lawat blog abg ben dgn blopg abg Eqbal...jadi inspirasi untuk berjaya...

aku memang ari2 bace blog abg Ben ni..kerap gak refresh nak tgok ape post baru yg abe ben wat...and tadi nampak abg ben wat pos pasal segmen kenal blog..heheheh join the club lah jdi nye..walaupon keje ade yg kurang siap lagi kat offis ni..heheheheheh ni die Ben Ashaari

Frame and lense  blog ni simple and nice just die nye background je ganggu sket. jgn marah ye..kalo bleh gune font ngn kale font yag maching sket..heheheh jgn marah ye....yg laen ok

cik bunny
blog cik bunny ni sempoi and nice je mate memandang..heheheh

aku dan reality
simple and nice to see this blog lah.,.ehheheheh

orkizuna
hehehehe simple and just nice to view..heheheheh kejot gak...owner ni komen aku nye blog heheheheh

http://laman-ayahsu.blogspot.com/
 laman ayhsu
 heheh blog ni memang slalu gak aku lawat..heheh just nice cume kdg2 legging sket time nak scroll down

ckb

heheh yg ni aku kompius yg mane satu yg nak komen die nye blog ni..heheheh komen 3 skali lah..heheh just nice je so sweet

kaki wayang
aku kaki wayang..heheh blog abe ni ok beb...nice je nak view..heheh simple and style gitu

cerita ku cerita mu
besh ni blog simpla nad nice...konten pon besh2..heheheh thanks a lot

Fareha
heheh blog ni besh gak kot...suke kos die kale pink..gheheheheheh

Madam biar betol
blog spider yg simple dan just nice to view

Bicara Mak dara
just nice bnyak article mnrik..besh2 heheheheh

Coretan hati cik violet 
just nice blog..so sweet...heheh

Dayah Jelita
simple and besh to view..heheheheh

Ezaiza
blog simple and nice so sweet mate menandang...

MHZ cool FM
this blog sangat besh entry ade mcm2 pastu ala2 radio gitu..style2

Nurul Asyikin
simpla nd nice...bacground cantek gitu..sedap je mate memandang

Cik Myna Yusof
blog myna ni simple and very nice to view, header die cantek...style gitu..heheheh

20 comments:

CKB said...

HAI! sy pun join sgmen!

fRaMe+LenSeS said...

thanks mengomen. ;)

azam said...

dah kenal lama dah ni......cuma jarang² singgah.
nanti singgah selalu ye

Rai said...

salam kenalan..
terjah dari segmen ben :D

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Blog adik Fareez ni memang sweet betul dengan background blog berwarna soft pink.. Mak suka sangat. Widget pun tak banyak dan senang nak load..

Elih Japahar said...

selamat mengenali blog ye..yg tak join pun review sekali lol :P

Lulu Caldina said...

hai awak!!!
Rajinnya dia join segmen encik ben :)

hajar said...

datang jenguk awk... :)

haslinda said...

Hai... linda dtg bw sini... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Bella said...

Dari segment yang sama, lawat ke sini pula... nice blog...^^

Miss Nadya said...

nad juin jugak..nad membalas kunjungan rasmi di sini..hehe..dah masuk nama di entry nad..
BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2

new entry :: #11 Wordless Wednesday | ツ Miss Nadya Punyer Blog ツ

DoodleLicious said...

Hye...datang ziarah peserta segment

keep in touch ya ^^

aimaniman said...

dari segmen abang ben

jom terjah dan folo ye

http://ezaiza.blogspot.com/2011/08/segmen-kenali-blog-cute-kuini-2.html

Mohd Hakimi Zulkifly said...

Ok..MHZ dah tulis komen tentang blog ni...

http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

suhailaselaginella said...

dah follow sini..salam perkenalan^_^
jom bace komen saye tentg blog awak

http://suhailasellaginella.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Asyikin said...

newbie! ^_^ saya follow awak :)

POP said...

Singgah sini dari segmen Abang Ben dan follow :)

Jom baca dan komen entri ini

Gatalnya majikan nie :P


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

ScHa Fyka said...

fyka datang follow sini .
jom singgah blog fyka :)

http://erikalurve.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Mdm Biar Betul said...

pergh!!! ni pecinta blog abg ben ker??? giler la....! So dh singgah ni x de hidang air milo ker??? hehehehe...

ANISA said...

blog-walking ke blog kamu..nice blog...really love it...
http://anisa-mylife.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Labels

  • (1)