A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Friday, 19 August 2011

Blessing Friday With Hot Weater

Assalammualaikum..

Perghhh..hari ni memang tercabar iman, dengan cuaca yg panas, udara kering pastu kat offis banyak keje, ekon plak sepoi2 bahasa je..huh..memang mencabar iman....ujian di bulan puase...kene kuatkan iman.

Bila dah panas macam tu tekak ni mula lah terngidam macam2 jenis air, makanan x terpikir lagi nak makan ape tapi menu air je dah bertimbun di kotak pikiran ini, air tebu lah, soya cincau lah, ribena lah..macam2 lagi lah..heheheheheheh.

Insyaallah hari ni xnak bli air kat bazaar, xnak bli air kat pasaraya..just inysaallah hari ni nak wat Koktel Buah je alah koktel buah ni xsusah pon nak wat tapi die nye result perghhhh memang melegakan dan sedap xterhingga...hehehe ini buat aku lah, tapi sahabat blogger lain xpasti lah suke ke tak..hehehheeh masing2 ade taste masing2 huhuihuhuhuhu.

So insyaallah hari ni aku nak wat koktel buah dengan buah yg limited heheheheh.


ehehhe Gambar sekadar gambar hiasan..heheh tapi lebih kurang macam ni lah rupa die..hehehe maybe lagi menyerlah kot..heheheh


Fareez van Fillers di waktu staff sume dah nak balek Dan Boss nak Tutop Pintu..heheheh



0 comments:

Labels

  • (1)