A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Monday, 15 August 2011

Isnin Yang Sejuk Nikmat Ramadan

Assalammualaikum....

Hari ni diam x diam dah separuh Bulan Ramadan yang Mulia ini kita lalui..harap2 anda semua lalui nye dengan penuh barakah dan sabar.  Hari ni kat offis pergh sejuk macam kat Netherland time musim bunga....huhuhuhuhu old sweet memory...heheheheh tapi alhamdulilah lah kos sejuk x terase sangat bekerja kat offis ni.. tgok2 sume dah dok kemas2 nak balek...yelah dah nak pukul 5 .,.hheheheheh..

Time2 sejuk macam ni mula lah otak dan tekak tu teringin nak makan macam2....tapi punye bersemangat pegi bazaar..last2 satu ape pon xbeli...sebab aku ni jenis yg bile tgok lauk pauk or makanan kat bazaar rase macam dah kenyang je perot ni..heheheh padahal lapar...

so menu hari ni rasenye bese2 je kot rase nye....just teringin nak makan INI


Nasi Goreng Kampong Telor Mate


Terimbau kenagan semase di Uitm..kos boleh dikatakan tiap2 malam makan nasi gorang telor mate..hehehehehhe

FareezVanFillers di hampir semua staff sudah fulang....


8 comments:

Safiah Ibrahim said...

sedap!



nape balik lambat?



++ esok datang keje lagi. bertapa dalam bilik kecil sesorang lagi.. huk! sedey giles

❤~Emma Abduh~❤ said...

tiba2 plak rasa nasi goreng kg ni sedop....hehe

Edy Ramanov said...

mak aii ni terus teringin nak buka petang nanti nasi goreng ni. hehehe

Faridzuan said...

Kirim salam dekat orang yang buat nasi goreng mata 1 ni hehe. Eh air liur dah terkecur pula, dahlah puasa. Tak apa sabar, nanti berbukalah :)

eqbalzack said...

Salam,
terima kasih singgah blog abg eq...
kad raya 'cyaber' abg eq tu abg eq alu2kan untuk di letakkan kat blog samada sidebar/entry...
abg eq tak sempat nak htr kad kat semua followers. sempat htr seratus keping kad je...
thanks selalu singgah blog abg eq...

FareezVanFillers said...

abg Eq are most welcome....cantek kad raye tu..segak dan bergaye

eqbalzack said...

kena resize tu. tak fit sidebar...

logorithm said...

This weekend nak gi bazar Ramadhan lah. Dah 9 tahun tak pergi oooo...

Labels

  • (1)