A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Monday, 1 August 2011

Puasa dan Offis Work

Assalammualaikum...

Tahun ni suasana puasa aku lain siket...sebelum ni aku berfasting sebagai pelajar..fasting experience as a student
actually is very fun and sangat mencabar otak dan cara berbelanje..hahaha yelah kan bile kat luar ni sume kene gune duet sendiri xmacam dok dgn family...TAPI aku bukan nak cerite pasal pengalaman puase mase student dulu...Aku nak ceriter pasal Experience pose time keje...

Time waktu2 bualan2 biase waktu kat offis ni macam ala2 kuar shopping pegi pagi kluar je tgok2 jam dah petang..tapi time puase kerje yg slalu nye siap dalm 2 tiga hari boleh siap dalm mase xsampai pon setengah haru dan aku rase macam aku dah buat kerje yg memang banyak lah tapi jam still lagi xsampai pukul 12..huhhh..maybe ni sume rahmat dan dugaan kot.tok aku wat keje yg menimbun tu bagi siap...

Tapi memang besh lah aku rase time puase kat offis..yelah mane x nyer..kiri kanan ade je yg mempromosikan kueh raye lah..kerongsang lah.ade yang bwak buah tangan lah ade yg bagi itu bagi ini....rase happening sangat2..heheh keje pon xlah stress sangat.....ni baru puase yg ke dua hari..xtaulah mcam mane suasane time nak raye..pergh mesti kecoh! pasti kalot..hehhehehehe

Fareez Van Fillers di waktu Boss jarang Masok offfis..hehehehhe

SELAMAT BERPUASA

5 comments:

Kancil 8349 said...

selamat berpuasa

Safiah Ibrahim said...

heee.. shian dia..




eh. dah tuka supervisor kan? Dr. Laila pulak kan?

''bidadariSIDIA'' said...

assalamualaikum.
Selamat berpuasa.
Dah follow :).

**biase lah tu,dulu time practical pun kt rase macam tu,haha,tengok jam lambat sungguh mase berlalu,lagilagi bawah ofis ade baazar ramadhan,kadangkadang menusuk ke kalbu jugak lah,haha :D

FareezVanFillers said...

heheheh ha a dah tukar jd dr.laila..heheheh neves lah plak

Safiah Ibrahim said...

hee

dia baik. sangat~

Labels

  • (1)