A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Friday, 12 August 2011

Puding Karamel

Assalamualaikum...

Hari2 aku g bazaar ramadan tgok ade je puding ni..try lah bli skli..pergh bapak manis gile...mau dibetis aku kalo dibuatnye makan ari2...

So demi nak jage kesihatan aku arini maybe insyaallah aku nak wat puding ni...ala bukan nak tunjuk terer tapi buat nye simple je susah lagi nak masak kuih koci..hehehehehhe..so insyaallah kau nak wat puding ni ikut style aku yg mane xmoh manis2 nati kene dibetis kang....so dpat gak makan yg sehat dan sedap...


SO SELAMAT BERPUASA DAN BERBUKA

3 comments:

iejjah said...

wah...cntik menarik tertari tol puding 2...sdp....lau org klntn pggl puding gula hangus :}

blog-tips-kurus said...

ni ade 2 entry food. hhhmmmm... :)

Tasha said...

sedap lagi buat sendiri tau, penuh kasih sayang..hehe

Labels

  • (1)