A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Tuesday, 9 August 2011

'UCAPAN AIDILFITRI: DARI SAYA UNTUK EQBALZACK'

 Klik Banner or HERE to Join


Assalamualaikum...hari ini abg Eqbal Zack dengan begitu murah hati abg Ez launch duit raye giveaway beliau and make me eager to participate....terbaeklah abg EZ...

"Assalammualaikum, Abg Eqbal sempena Eidul Fitri yg bakal menyerlah kan diri nye, dan Ramadhan yg berkat dan penuh dengan keampunan dari yg maha esa meninggalkan kite umat nye yg sehalus kuman ini, dan hari ini Allah memberi daku peluang untuk bernafas untuk mengerja kan segala perintah nye disamping memberi kesempatan untuk diri ini mengatur dan menyusun kata untuk daku menyampaikan Salam Aidil Fitri kepada abg Eqbalzack, semoga di Aidilfitri ini abg eqbalzack dapat mengecapi keampunan dan keberkatan dari Allah S.W.T untuk segala yg telah dilakukan, dan sesungguhnye Kejayaan yg sebenarnye yg disambut pada Syawal itu adalah kejayaan dimana segala doa dan amalan serta keampunan kite diterima oleh Allah S.W.T. dan Sambutlah Syawal kali ini dengan penuh bermakna bersama orang yg tersayang disamping keluraga tercinta."

"Enjoy your Syawal with blessing from Him  and respect and serve your guess with pleasure."

One Day In Eidul Fitri, All Family Celebrating Happily
Never Forget The Poor Family, Also Pray For Their Happy
Be Generous In Every Way, May Receive Blessing From Allah For The Way
Forgive and Forgiving for every Mistake Along The Way
Be Thankful For The Breath, Celebrate Your Syawal Without Regret
SALAM AIDILFITRI TO ABG EQBALZACK



from fareezvanfillers

7 comments:

eqbalzack said...

salam,
terima kasih join GA abg eq.
simple and nice!
abg eq adah linkkan entry ni di blog. selamat berpuasa...

FareezVanFillers said...

thanks alot abg eq.salam berpuasa jugak..heheh have a nice ramadan

gadizgula said...

sgt puitis..good luck!

..cik gugu.. said...

good luck ;)

leyzajamil said...

all the best, menang duit raya jangan beli mercun pulak.

ijat_asni said...

sweet !
nice blog too.


Good Luck.
^_______^

nashfahrenheit said...

semoga berjaya dalam contest ni..

menarik blog ni, jarang2 blog lelaki guna scheme warna pink, hehe.. dah follow.. singgah la ke nashfahrenheit.blogspot.com pula.. dan jangan lupa untuk follow ya..

Labels

  • (1)