A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Sunday, 7 August 2011

Wajah Entiti Hajjah Sitt Al-Wuzara

Still remember with this name?

everybody who do blogghing kompom kenal dgn makcik ni yg bapak begitu nyaring dan lantang mengutuk Allah s.w.t dan nabi Muhammad s.a.w dkat die nye Fb, Twitter dgn blog...memang Malaysia yg ku cintai ini tergempar seketika sehingga sekarang....ade juiga entiti sebegini rupa di dunia ini rupa nye..Astagfirullahalazim





Tahniah kepada Gaysec atas pendedahan ini...
korang memang Super-Pro-Hackers la terbaek di ladang Nak tunggu SKMM memang kluar lah sume bulu2 badan ni hah..hheheheheh pun tak dapat tangkap entiti yg lahanat ni
kredit to che armad for the info.




3 comments:

Princess Feyqa said...

kasi tangkap ini olang buang negeri negara dunia haha

zety_panda said...

salam.. thanks 4 sharing.. btw,, juz nk tgur typing error,, ALLAH,,, :)

FareezVanFillers said...

astagfirullahalazim...thanks for the correction...thanks alot

Labels

  • (1)