A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Wednesday, 12 October 2011

AKU CUMA SEORANG BLOGGER


Assalammualaikum
fareezvanfillers..mesti ramai yg anggap name ni poyo giler kan...heheh xpe lah sesekali nak poyo2 siket pe de hal kan..hehehehe
blog aku ni xlah special sgat dan aku xlah rajin sangat update ini blog, kos aku kalo dapat info @ cite yg besh dan menarik baru aku update.
walaupon aku x xtive update..tapi leh dikatakan aku on aku nye blog lebeh dari waktu bekerja..hahahah kos aku suke bace blog orang..
so bagi sape2 yg suke bende yg agak menarik..mai lah aku nye blog..tapi sory lah ye kalo korunk rase xbesh lpas dtg blog aku ni, jgan lupe tgal komen sket kalo dtg, bkan ape leh aku improve aku nye blog ni...

bagi aku blog yg banyak bg inspirasi tok aku berblog ade banyak..tapi aku amek satu yg paling aku suke...blog abg eqbalzack.com...blog ni bgi aku tenang je kalo bace entry dari blog ni...lagi pon blog ni bnyak ke arah pembelajaran,dan wat kite berfiker educated gitu ari2 aku lawat ini blog...die nye owner pon murah hati..agak selalu gak lah wat GA walaupon sibuk ngn research Phd tetap berbloging...plus memmg jdi sumber inspirasi aku tok jadi success macam abg eqbalzack....
Eqbalzack.com for me terbaek.....

mau join ini segmen klik here.

8 comments:

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yg sama.

salam perkenalan!!
hepy bloging!! ^^,

Nafisah Ruslan said...

salam kenal ^^

gadis melayu said...

habeskan masa dgn blogwalking memang sangat2 seronok..^_^

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

Acik said...

owh ... kitepun suka eqbalzack, cume x derk ler lawat tiap2 hari. :)

fieda said...

Singgah dari segmen yg sama...

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

nurul nabila bt medan said...

salam kenal.
dri segmen sama ^^

Eza Boom Boom :) said...

Salam ukhuwah…Apa khabar hari ini?? Eza datang terjah dari segmen Sifu: Abang Ben..Nak kenal Eza lagi? Welcome to my blog ek..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk.. nanti senang nak baca entry awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

Labels

  • (1)