A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Tuesday, 18 October 2011

SAYA , BLOG DAN PEMBACA


Assalammualaikum...abg ben wat Segmen lagi..pasti join...terbaek punyer..

abg ben tnye ape korunk paham pasal tajok entry segmen ni...bagi aku...

saya adalah saya, menulis dan post satu2 entry itu intention is to share and to give some info, bukan style aku nak post some entry tok tarik folower semate2 kalo ade rezeki ade lah..xkesah lah kalo xde sape nak dtg..kos aku tulis blog tok yg nak bace..Blog mesti rate2 yg buat blog die nye intention is nak dpat kaut duit...dengan xkesah nye membuat entry2 yg agak keterlaluan..bagi aku gaye macam tu xbagi aku kepuasan berblog..xtau lah ape bagi mereka..heheheh...aku just nak Pembace blog aku dapat some info and ilimu disamping berblog..and at least dpat wat sape2 yg bace leh senyum2...

 dis is aku nye blog header..just simple aku suke sebab tenang je bile menenung header ni lame..

aku dah join..kalo korunk nak join klik SINI

13 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

Singgah dr segmen sama n trus follow cni :)

Jum singgah blog izara :)
http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Mrs.A~ said...

saya dari segmen sama.jemput singgah dan dollow blog saya ye.saya follow sini..

RJ Beena said...

jalan2 tinggal jejak from blog BA...:)

wanie wonek said...

singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan.

http://waniewonek.blogspot.com

Lulu Caldina said...

Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

TERKINI DI LULU-PAGES

Jaa said...

salam perkenalan dari saya...no 51....

Ms Ef Abas said...

kalau keluar berjalan, jangan lupa singgah rumah no. 30.

btw, cantik kaler purple ni :)

SoLy SoLicious said...

dah lame BA xwat segmen kan..hee..nice2..kepp on blogging kay

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

salam.ca datang dari segmen B.A..hepi blogging ya! =)

Syieda_Joy™ said...

Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

ke blog syieda ^_^

HasrulHassan [HH] said...

Singgah dan support Segmen Ben Ashaari. Dari rakan blogger untuk rakan blogger.

Ikhlas dari:
www.hasrulhassan.com
- sebuah blog penceritaan suku abad.

Oshin said...

sama-sama menyinggah :)

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Labels

  • (1)