A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Sunday, 1 April 2012

Abg Eqbal Zack Buat Fan Page Celebration Giveaway!

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera, Alhamdullilah Allah berikan lagi peluang kepada kita untuk bernafas lagi hari ini, moga setiap hari kita berusaha untuk menjadi yg lebih baik.

Pagi isnin yg sejuk ni digemparkan dengan pengumuman di Facebook abg Eqbal Zack dimana abg Eqbal ade buat "Fan Page Celebration Giveaway!"..dan memang selalu lah abg Eqbal ni buat Giveaway tok follower blog dan sekarang ni abg Eqbal dah ade Facebook Fan page, memang bertuah lah bagi pembaca dan peminat setia..hehehhe

So memang bertuah lah bagi sape2 yg terpilih tok menang Giveaway ni...sebab prize die memang besh..huhuhuhuu..so aku memang teringin nak menang..hehehe harap2 ade rezeki....dan jangan lupa tok vote abg Eqbal dalam Digi WWWOW Awards ye..hehehehe

so sape2 yg nak join tu boleh lah klik kat link bawahni.

Abg Eqbal Zack Buat Fan Page Celebration Giveaway! 

2 comments:

Safiah Ibrahim said...

gl jugak!

eqbalzack said...

Assalamualaikum Fareez,
Thanks for the email ok...really appreciated it!

Labels

  • (1)