A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Thursday, 12 April 2012

Support And Vote Abg Eqbal Zack for Digi WWWOW Awards

Assalammualikum dan salam sejahtera....

Digi Wwwow Awards is comeback again this year

and this is the time for you guys to give a lots of support to your favorite blogger,

and you know this year the fames, macho, stylo, and blogger yg sanagt pemurah tercalon tok this awards dan moga2 dimurahkan rezeki untok Abg Eqbal Zack for this awards this year, like i mention earlier abg eqbal ni memang pemurah kos memang banyak lah die buat Giveaway dan contest tok follower die...memang terbaek lah beb.

And this entry is special for support abg Eqbal and for the contest yg abg eqbal buat..heheheh

btw for those yg nak join, boleh lah promote blog abg eqbal ni..simple je...

dan yg nak mengundi boleh lah klik kat banner yg stylo kat bawah ni ye....

just click banner yg stylo ni untok keterangan lanjut...

so for those yg join contest ni may stand a chance for winning branded phone from abg eqbal...style bukan!

marilah promote blog abg Eqbal kepada semua rakan2 anda..

3 comments:

eqbalzack said...

Assalamualaikum Fareez,

Anda aadalah follower tegar abg eq!! hehe..
terima kasih byk2 join promosi digi awards ni. jgn lupa vote sepanjang tarikh tu nnt ok. ajak kawan2..
entry ni abg akan linkkan nanti...dah dapat email farezz...
thank you so much!

-abg eqbalzack-

ain dzaya said...

semangatnyer support abang eqbalzack.,.rasenye..sape ek pemenang kali nie..ihii

"Ooo.macam ni rupanya lelaki...gurlish sekalian sila berhati hati!".

ain dzaya said...

psstt..ain pun salu undi eqbal zack jugak..(rahsia taw)


"Ooo.macam ni rupanya lelaki...gurlish sekalian sila berhati hati!".

Labels

  • (1)