A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Saturday, 30 June 2012

Bila Dr gigi datang sekolah

Assalamualaikum rase lame dah gak aku x update citer kat blog ni....huhuhuhuh nak buat macam mane kan name pon student kompom2 lah busy..lagi2 lah time2 final exam ni..
time2 serabot dok menghafal tok next paper jumaat depan, rase ttbe nak update blog plak, bukan ape saje nak kongsi cite sket..hehehe, isnin lepas (agak nye lah) bleh plak time2 dok hafal punya hafal nota..aku leh terlelap..ha time terlelap boleh pulak ttbe termimpi pasal pasal kenangan cabot gigi kat sekolah dulu...

dulu2 time van kementerian kesihatan  datang je rase rate2 dak dalam kelas tu cuak hahaha aku kompom sudah..hahahahah budak2 memang begitu hahaha aku lah tu
time2 syok tgah layan cikgu yg rate2 time tu comel2 tgah mangajar datang pulak budak kelas laen bawak kad giliran cabot gigi..pergh time tu rase memang macam kene gletek2 je pundi kencing ni, hahahahah mula2 lega sket lah bila grup yg kene panggil tu xde name aku...hahhhh,..last2 time nak abes kelas je dtg pulak grup dak kelas aku tadi..heh ape lagi xlaen dan xbukan lah name aku ade plak dekat kad yg dibawak tu..hahahaha lagi lah kali bukan rase macam kene geletek je tapi mcam dah kene cucuk2 pundi kencing ni...hahahah


hem kuar kelas dgn gaye muka xnak kalah tuh....pg lah kat makmal yg dok cabot2 gigi ni..smapai2 hah memang baek je time die xde sape langsong..heh ape lagi name aku lak yg paling atas lah kan...hemmm redha je lah....time baring je atas bnde alah ape tah name nye yg macam kerusi tu..makin rse getaran nye, cek punya cek punye cek..nak ttbe nurse tu cakap "ni kene cabot ni dik"..hahahahah aku ape lagi "abe lah gigi aku"..hahahhaha time nak suntik tu memang errr gerun beb...tapi lepas cucuk je rse xde ape dah...so lame gak lah baring kat situ..hahhaahah naseb lah nurse yg rawat tu comel...tenang siket..ahhahahaha

last2 ttbe terjaga pergh..meleleh lah beb..hahahhahahah xpasal2 berpeta bantal aku..hahahahhahaha rase besh plak mimpi time dulu2 hehehehhe...okay lah sambong study jap!

fareezvanfillers di mane tengah tenang seketika.

2 comments:

Safiah Ibrahim said...

lama kot tak update..


:p

Gombug said...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Labels

  • (1)