A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Monday, 31 December 2012

Azam Tahun Baru

Assalammualaikum dan salam tahun baru 2013!!

soalan yg lazim mesti sume orang tanye time tahun baru je azam..
so ape kah azam anda semua?heheheh kan dah tanye dah..huhuhuu

bagi aku azam aku tahun ni,
  1. aku nak menten jaga pemakanan dengan meneruskan amalan tahun lepas dimana x makan gula2, junk food (alah keropok2 tu), mee segera, air gas dan yg paling penteng jangn sesekali merokok..huhuhu
  2. aku nak menten kan cgpa first class tok degree ni
  3. tambah duit akaun dalam asb nati senang nak_____
  4. nak workout bagi fit badan ni hah..huhuh
  5. menten senyum selalu dan xnak gaduh2 dengan sape2 
  6. dan moga lebih bertaqwa pada Allah

so selamat tahun baru untok anda semua moga segalanya dipermudah kan Allah

2 comments:

apple hijau said...

Selamat tahun baru Fareez!!!semoga 2013 memberi kecemerlangan berpanjangan dan selamat ber exam ye.. :D

apple hijau said...

Selamat Tahun Baru Fareez!! dan selamat ber'exam' semoga mencapai kecemerlangan berpanjangan..:D

Labels

  • (1)