A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Sunday, 23 December 2012

Study Week!!

Assalamualaikum...

study week! rase cam sekejap je beb mase berlalu..
biasa lah bila diri dah sebok dengan kerja yg x putus2 lagi2 bile ade part time job time study lagi lah rase laju je mase berlalu...huhuhu

study week sem ni nampak lame sket sebab paper aku start lambat dari yg laen, tapi ape pon harap x lah terleka dengan mase yg agak panjang ni.

sem ni agak sukar gak lah nak harungi nye, mula2 rase besh je, tapi dah nak last2 week mula lah die tunjok belang..hahahaha

sem ni paper yg rase susah siket bagi aku Medical Terminology..hahahah nak wat cam mane harungi je lah..tapi sebenar nye paper ni besh giler beb belajar die, just time2 die tanye pasal pathology dgn pharmacology tu yg lemah siket tu....bab process2 aku no hal lagi..huhuhu

tapi ape2 pon harap x terlampau focus sangat tok paper ni, sebab paper yg laen pon agak keliru gak walau pon aku rase boleh buat yg terbaek In shaa Allah.

tapi ape2 pon moga dimurahkan rezeki dan dipermudah kan segala urusan aku dan para sahabat oleh Allah dalam mengharungi final exam kali ni dan yg seterusnya..Amin

p/s pade yg same gak tgah study week n dah nak exam wish u All The Best Beb..

1 comments:

iyou said...

mana ada benda senang dlm dunia ni, betul tak? tapi klu kita usaha lebih & doa inshaaAllah benda susah jd senang...

kita pun tgh study week jugak.. All the best dear.. ^^

Labels

  • (1)