A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Thursday, 12 April 2012

Support And Vote Abg Eqbal Zack for Digi WWWOW Awards

Assalammualikum dan salam sejahtera....

Digi Wwwow Awards is comeback again this year

and this is the time for you guys to give a lots of support to your favorite blogger,

and you know this year the fames, macho, stylo, and blogger yg sanagt pemurah tercalon tok this awards dan moga2 dimurahkan rezeki untok Abg Eqbal Zack for this awards this year, like i mention earlier abg eqbal ni memang pemurah kos memang banyak lah die buat Giveaway dan contest tok follower die...memang terbaek lah beb.

And this entry is special for support abg Eqbal and for the contest yg abg eqbal buat..heheheh

btw for those yg nak join, boleh lah promote blog abg eqbal ni..simple je...

dan yg nak mengundi boleh lah klik kat banner yg stylo kat bawah ni ye....

just click banner yg stylo ni untok keterangan lanjut...

so for those yg join contest ni may stand a chance for winning branded phone from abg eqbal...style bukan!

marilah promote blog abg Eqbal kepada semua rakan2 anda..

Sunday, 1 April 2012

Abg Eqbal Zack Buat Fan Page Celebration Giveaway!

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera, Alhamdullilah Allah berikan lagi peluang kepada kita untuk bernafas lagi hari ini, moga setiap hari kita berusaha untuk menjadi yg lebih baik.

Pagi isnin yg sejuk ni digemparkan dengan pengumuman di Facebook abg Eqbal Zack dimana abg Eqbal ade buat "Fan Page Celebration Giveaway!"..dan memang selalu lah abg Eqbal ni buat Giveaway tok follower blog dan sekarang ni abg Eqbal dah ade Facebook Fan page, memang bertuah lah bagi pembaca dan peminat setia..hehehhe

So memang bertuah lah bagi sape2 yg terpilih tok menang Giveaway ni...sebab prize die memang besh..huhuhuhuu..so aku memang teringin nak menang..hehehe harap2 ade rezeki....dan jangan lupa tok vote abg Eqbal dalam Digi WWWOW Awards ye..hehehehe

so sape2 yg nak join tu boleh lah klik kat link bawahni.

Abg Eqbal Zack Buat Fan Page Celebration Giveaway! 

Labels

  • (1)