A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Friday, 13 July 2012

Eqbal Zack: Brisbane Giveaway

Assalammualaikum...

Queensland University of Technology, memang cita2 nak further study kat sana kalau ade rezeki...lepas tgok best frenz dapat further study sane lagi berkobar2 semangat tok study rajin2 and kalau ade rezeki bleh apply sane..huhuhu..

hahahah ok sambung pasal abg eqbal giveaway...memang terbaek lah abg eqbal sebab selalu gak buat giveaway tok follower.. memang murah rezeki...harap2 abg eqbal sentiasa murah rezeki..so lepas ni dah x boleh panggil abg eqbal dah..hehe kene panggil dr.eqal..sedap je bunyi die kan...heheheh

walaupon xde rezeki pasal blog awards aritu..tapi Blogger Eqbal Zack tetap terbaek dan akan selama nya terbaek...moga murah rezeki selalu...dan segala yg dilakukan diberkati Allah.

p/s:  harap dapat menang giveaway ni kos comel2 kot die nye gift..heheheheh btw thanks abg Eqbal sudi buat giveaway dgn gift yg comel2..dan moga segala urusan abg eqbal kat QUT dipermudahkan Allah.

Labels

  • (1)