A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Friday, 1 March 2013

Change!

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera Semua

Minggu depan dah start semester baru dah...walaupon cuti dah nak abes tapi aku x rase pernah cuti..huhuhuhu, sebab masa cuti aku wat keje part time, time study pon aku wat part time..huhuh

Alhamdulilah prestasi belajar aku x jejas dgn keje part time ni, syukur result sem lepas masih dalam kawalan dan masih boleh ditingkatkan...

so bagi semester baru ni aku akan try "change" aku nye care study dalam kelas, bukan ape aku tahu dalam kelas tu bukan semua ikhlas kawan dgn aku, so tok tidak dipergunakan lagi aku akan senantiasa alert dan focus, maklumlah aku sorang je jantan dalam kelas tu nak borak pon bosan ape lagi lah nak sembang2..huhuhu

Assalammualaikum...

harap sem yg baru ni dapat beri lebih focus... In Sha Allah

Labels

  • (1)