A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Saturday, 1 March 2014

Hospital Sg.Buloh, UiTM dan aku

Assalammualaikum.....

pergh rasa lama sangat dah x update blog ni beb..atas sebab2 yg tertentu yg dimana terpaksa dihadkan bersosial di laman sesawang..huhuhu

pejam celik dah masuk bukan Mac kan...rasa pantas je masa berlalu...

bulan Mac bulan yg agak mendebarkan gak lah..sebab bulan ni aku dah kene start praktikal kat Hospital Sg.Buloh sampai bulan Julai..wah lama gak lah dalam 4 bulan macam tu...

yg xbest nye time praktikal lah nak kene sambung research...alhamdulillah dapat supervisor yg awesome harap2 semua nye baik2 saja....

rasa bulan ni bnyak dugaan yg datang dengan musim kemarau yg Allah duga untuk hambanya tambah dengan kualiti udara yg kurang baik bagi aktiviti seharian....

dah dengan tu tambah pulak masalah aku yg mane sem ni aku kene tambah lagi satu subjek elektif xpasal2 kene carry papper time praktikal...huih kecewa gak lah mula2, fikir2 jap mungkin ada hikmah disebalik dugaan semua ni...hamba mu ni hanya redha dan sedaya upaya untuk buat yg terbaek bagi diri masa depan keluarga negara dan agama..yeah....

ASSALAMMUALAIKUM...


Labels

  • (1)