A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Monday, 25 March 2019

Ayutthaya 2.0 make a comeback Sempena Ulang Tahun ke-5 Boat Noodle Malaysia

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..



Baru² ni abang ada pergi majlis sambutan ulang tahun yg ke-5 sekaligus pembukaan cawangan yg ke-48 Boat Noodles Malaysia kat The Gardens Malls...fuhh meriah habis habaq hang.




pada hari tu jugak Ayutthaya 2.0 dibawa semula kedalam menu, wooowww awesome wei..kali ni dia punya rasa mmg sedap dah lebih berkrim gitu...fuhhhh puas hati.




Majlis berjalan dengan lancar dan sangat meriah, memang happening giler...
Pada masa tu kami dihidangkan dengan pelbagai jenih variasi mee dah menu² lain.












Denga slogan "eat, stack and repeat" memang kena sangat sebab food diorang mmg sedap wei.


ambik kau bermangkuk mangkuk tu...memang sedap dan puas hati.

Makan Free Dengan Noodle Master Card
Pada hari tu jugak, ada satu news yg memang best buat kaki noodles, dimana Noodle Master card dilancarkan...
Dengan setiap 20 mangkuk korang dapat 1 free stamp..



Event Noodles Master Card ni time limited event sampai 30 April je tau korang...so better hurry grab this chance, ajak kawan makan lunch sambil collect stamp.



serious event kali ni memang happening giler..boss boat noodle Malaysia pun sporting habis wei Mr.Tony Lim memang awesome




Jadi buat korang yang nak tahu lebih lanjut mengenai event² boat noodle mahupun promosi boleh lah singgah kat diorang punya social media platform kat bawah ni.

Facebook: MyBoatNoodle
Instagram: @myboatnoodle
Website: MyBoatNoodle

"Makan, Stack and Repeat"

Tuesday, 19 March 2019

Best Western i-City : Buffet Ramadhan Bertemakan Aladdin and The Malaysian Treasures

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Wooww serious lah wei dah nak bulan Ramadhan...fuhhh rasa tak sabar pulak nak puasa. 

Macam biasa bila nak kunjung bulan Ramadhan je mesti ada jemputan Food Review, untuk first warm up review tahun ni, dapat jemputan dari Best Western i-City Shah Alam dengan Tema diorang Aladdin and The Malaysian Treasures.



Bagi aku makanan untuk buffet kali ni memang best, bukan hanya makanan dari Malaysia malah ada juga menu dari western dan Middle East, memang sedap serius tak tipu, memang kena dgn tema Aladdin pun...middle east food dia mmg kaw..



Ni ketua chef diorang, chef ni kata makanan yg ada pada malam tu cuma 80% saja yg dihidangkan....wooow, i bet in real event mesti meriah sakan makanan dia....perghh awesome wei.


Tempat yg selesa buat aku rasa seronok kalau berbuka puasa kat sini, kawasan makan outdoor dia mmg best dengan view yg cantik dan suasana yg selesa.

Bagi pelanggan Best Western, parking memanng mudah dan yg paling penting parking dia free, memamg awesome.

Promosi Early Bird


Sekarang ni mereka @ The View Cafe Best Western tengah buat promosi untuk tempahan awal yg mana harga cuma RM99 sahaja instead of RM119 promosi ni bermula dari 13 Mac - 30 April 2019...woow jimat tu, dan kalau korang datang dalam berkumpulan, yelah mana tahu boss nak belanja buka puasa kan, dengan setiap 9 orang dewasa yg bayar akan dpat 1 free entri, wooow beli 9 free 1, jimat wei... awesome kan.



Best Part: Menu

Menu mereka memang mengiurkan dan sangat2 menarik hati, harap korang dapat tahan dengan gambar² makan yg sedap² macam kat bawah ni.




















Antara menu yang memang sedap 😋😋










Bagi yg tak makan nasi jgn risau...diorang ada sediakan roti.



Aladdin yg ramah 😊😊


Pencuci Mulut diorang memang Awesome














dan part paling best....


ada Durian wei....perghhh terbaik



Minuman

Untuk minuman mereka sediakan 10 jenis variasi air sejuk berubah² setiap hari dan 4 jenis minuman panas yg juga berubah setiap hari.


Rotation Menu

Untuk mengekalkan kepelbagain menu makanan, pihak cafe akan membuat rotation setiap hari, bagi saya ianya memang awesome.


Monday






Tuesday






Wednesday






Thursday






Friday






Saturday






Sunday






Akhir kata, memang berbaloi dan puas hati untuk berbuka puasa di The View Cafe @ Best Western i -City Shah Alam.

Sebarang Soalan atau Pertanyaan


Boleh Hubungi


Call : 03-55219000


Email : enquiries@bestwestern-icity.my



Instagram: @bwicity


Labels

  • (1)