A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Monday, 25 March 2019

Ayutthaya 2.0 make a comeback Sempena Ulang Tahun ke-5 Boat Noodle Malaysia

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..



Baru² ni abang ada pergi majlis sambutan ulang tahun yg ke-5 sekaligus pembukaan cawangan yg ke-48 Boat Noodles Malaysia kat The Gardens Malls...fuhh meriah habis habaq hang.




pada hari tu jugak Ayutthaya 2.0 dibawa semula kedalam menu, wooowww awesome wei..kali ni dia punya rasa mmg sedap dah lebih berkrim gitu...fuhhhh puas hati.




Majlis berjalan dengan lancar dan sangat meriah, memang happening giler...
Pada masa tu kami dihidangkan dengan pelbagai jenih variasi mee dah menu² lain.












Denga slogan "eat, stack and repeat" memang kena sangat sebab food diorang mmg sedap wei.


ambik kau bermangkuk mangkuk tu...memang sedap dan puas hati.

Makan Free Dengan Noodle Master Card
Pada hari tu jugak, ada satu news yg memang best buat kaki noodles, dimana Noodle Master card dilancarkan...
Dengan setiap 20 mangkuk korang dapat 1 free stamp..



Event Noodles Master Card ni time limited event sampai 30 April je tau korang...so better hurry grab this chance, ajak kawan makan lunch sambil collect stamp.



serious event kali ni memang happening giler..boss boat noodle Malaysia pun sporting habis wei Mr.Tony Lim memang awesome




Jadi buat korang yang nak tahu lebih lanjut mengenai event² boat noodle mahupun promosi boleh lah singgah kat diorang punya social media platform kat bawah ni.

Facebook: MyBoatNoodle
Instagram: @myboatnoodle
Website: MyBoatNoodle

"Makan, Stack and Repeat"

0 comments:

Post a Comment

Labels

  • (1)