A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Tuesday, 19 March 2019

Best Western i-City : Buffet Ramadhan Bertemakan Aladdin and The Malaysian Treasures

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Wooww serious lah wei dah nak bulan Ramadhan...fuhhh rasa tak sabar pulak nak puasa. 

Macam biasa bila nak kunjung bulan Ramadhan je mesti ada jemputan Food Review, untuk first warm up review tahun ni, dapat jemputan dari Best Western i-City Shah Alam dengan Tema diorang Aladdin and The Malaysian Treasures.



Bagi aku makanan untuk buffet kali ni memang best, bukan hanya makanan dari Malaysia malah ada juga menu dari western dan Middle East, memang sedap serius tak tipu, memang kena dgn tema Aladdin pun...middle east food dia mmg kaw..



Ni ketua chef diorang, chef ni kata makanan yg ada pada malam tu cuma 80% saja yg dihidangkan....wooow, i bet in real event mesti meriah sakan makanan dia....perghh awesome wei.


Tempat yg selesa buat aku rasa seronok kalau berbuka puasa kat sini, kawasan makan outdoor dia mmg best dengan view yg cantik dan suasana yg selesa.

Bagi pelanggan Best Western, parking memanng mudah dan yg paling penting parking dia free, memamg awesome.

Promosi Early Bird


Sekarang ni mereka @ The View Cafe Best Western tengah buat promosi untuk tempahan awal yg mana harga cuma RM99 sahaja instead of RM119 promosi ni bermula dari 13 Mac - 30 April 2019...woow jimat tu, dan kalau korang datang dalam berkumpulan, yelah mana tahu boss nak belanja buka puasa kan, dengan setiap 9 orang dewasa yg bayar akan dpat 1 free entri, wooow beli 9 free 1, jimat wei... awesome kan.



Best Part: Menu

Menu mereka memang mengiurkan dan sangat2 menarik hati, harap korang dapat tahan dengan gambar² makan yg sedap² macam kat bawah ni.




















Antara menu yang memang sedap 😋😋










Bagi yg tak makan nasi jgn risau...diorang ada sediakan roti.



Aladdin yg ramah 😊😊


Pencuci Mulut diorang memang Awesome














dan part paling best....


ada Durian wei....perghhh terbaik



Minuman

Untuk minuman mereka sediakan 10 jenis variasi air sejuk berubah² setiap hari dan 4 jenis minuman panas yg juga berubah setiap hari.


Rotation Menu

Untuk mengekalkan kepelbagain menu makanan, pihak cafe akan membuat rotation setiap hari, bagi saya ianya memang awesome.


Monday






Tuesday






Wednesday






Thursday






Friday






Saturday






Sunday






Akhir kata, memang berbaloi dan puas hati untuk berbuka puasa di The View Cafe @ Best Western i -City Shah Alam.

Sebarang Soalan atau Pertanyaan


Boleh Hubungi


Call : 03-55219000


Email : enquiries@bestwestern-icity.my



Instagram: @bwicity


0 comments:

Labels

  • (1)