Fareez Van Fillers

A Word and Thought from the person who love "talk" this is what am my... FareezVanfillers of "words" and "thought" Smile Lovers Its Me

Thursday, 20 August 2015

Carma Perfum, Long lasting fregrance.

Assallamualaikum.

Its been a long day even year since my last post.

Perfume..yeah perfume i guess everybody have one and should have one. 

I am the type of person that hardly give myself a chance to try any kind of body fregrance, for me Dr mist and Talcum is enough for me.

Lately i have been approach by one very talkative young and succesfull entrepreneur, she introduce me with her Perfume that come along with lot if choice, like i said earlier i am type of person that hard to try new perfume my one and only kinf of perfume is Aqua de Gio by Giorgio Armani.

But when she said she also have that Aqua de Gio, ohh man the quality is beyond my perception and its good enough as the original.

With affordable price i can get my Aqua de Gio, compared to the Original i can save around couple of hundreds with standing quality.

Now i dont have to be stingy anymore about perfume, why pay more when you can get original standing perfume with affordable price.

For me buying original is good but buying a product that standing with original qulity in great value price is even better.

For any order or testimoni do not hesitate to hit me with this number 0194220251.

Saturday, 1 March 2014

Hospital Sg.Buloh, UiTM dan aku

Assalammualaikum.....

pergh rasa lama sangat dah x update blog ni beb..atas sebab2 yg tertentu yg dimana terpaksa dihadkan bersosial di laman sesawang..huhuhu

pejam celik dah masuk bukan Mac kan...rasa pantas je masa berlalu...

bulan Mac bulan yg agak mendebarkan gak lah..sebab bulan ni aku dah kene start praktikal kat Hospital Sg.Buloh sampai bulan Julai..wah lama gak lah dalam 4 bulan macam tu...

yg xbest nye time praktikal lah nak kene sambung research...alhamdulillah dapat supervisor yg awesome harap2 semua nye baik2 saja....

rasa bulan ni bnyak dugaan yg datang dengan musim kemarau yg Allah duga untuk hambanya tambah dengan kualiti udara yg kurang baik bagi aktiviti seharian....

dah dengan tu tambah pulak masalah aku yg mane sem ni aku kene tambah lagi satu subjek elektif xpasal2 kene carry papper time praktikal...huih kecewa gak lah mula2, fikir2 jap mungkin ada hikmah disebalik dugaan semua ni...hamba mu ni hanya redha dan sedaya upaya untuk buat yg terbaek bagi diri masa depan keluarga negara dan agama..yeah....

ASSALAMMUALAIKUM...


Friday, 1 March 2013

Change!

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera Semua

Minggu depan dah start semester baru dah...walaupon cuti dah nak abes tapi aku x rase pernah cuti..huhuhuhu, sebab masa cuti aku wat keje part time, time study pon aku wat part time..huhuh

Alhamdulilah prestasi belajar aku x jejas dgn keje part time ni, syukur result sem lepas masih dalam kawalan dan masih boleh ditingkatkan...

so bagi semester baru ni aku akan try "change" aku nye care study dalam kelas, bukan ape aku tahu dalam kelas tu bukan semua ikhlas kawan dgn aku, so tok tidak dipergunakan lagi aku akan senantiasa alert dan focus, maklumlah aku sorang je jantan dalam kelas tu nak borak pon bosan ape lagi lah nak sembang2..huhuhu

Assalammualaikum...

harap sem yg baru ni dapat beri lebih focus... In Sha Allah

Labels

  • (1)